Vissza
Tésztában sült virsli - Emese kedvence
 3 dl tej

1 csip cukor

0,5 kg liszt

4 db tojás

2 ek olaj

1 cs virsli (6-8 db bőr nélküli frankfurti)

Ízlés szerint zöldség a zöldsalátához

1 kispohár joghurt

2 ek olivaolaj

1 tk majonéz

só, bor

 A tojásokat felverem és a tejjel összekeverem.. beleszitálom a lsiztet, sózom, hogy egy sűrű, te levegős massza legyen belőle.

A fém tepsit használok, amit a sütőben kicsit felforrósítok és befújom olajal.

 

Beleöntöm a masszát és elrendezeme benne a bevagdosott virsliket.

180 fokos sütőben kb 30 pers alatt sül meg, amikor a teteje aranybarna lesz.

A zölségeket összeszelem. A joghurtból, majonézből, olajból öntetet készítek, ezzel tálalom a virslit.

(Tésztában sült virsli - Emese kedvence)
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook