Vissza
2021. június 30.
"Balatoni helyi termék fejlesztő műhley" címen valósult meg 2019 és 2021 között négy LEADER helyi akciócsoport közös termék és szolgáltatásfejlesztési mintaprojektje.
Ajánljuk figyelmükbe az elkészült kézikönyvet.
Balaton4 kézikönyv
Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület, a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Hévíz-Balaton-Zalai Dombhátak LEADER Egyesület, valamint a Zala Termálvölgye Egyesület együttműködésével megvalósult projekt célja, hogy a tapasztalatok és tudás megosztásán keresztül mutassuk be, milyen szerepe lehet egy LEADER helyi akciócsoportnak a térség közösségi marketingjében.
Milyen előnyökkel jár az alulról jövő kezdeményezéekre épülő közös munka, milyen fejlődési és fejlesztési pályát járhat be egy-egy ilyen projekt.
A Bakony és Balaton Keleti Kapuka LEADER HACS térségében 2009-ben kezdtünk dolgozni az "Érték és Minőség" közösségi marketing programon.
Köszönjük partnereinknek az értékes tudást, melyet megosztottak velünk, és bízunk benne, hogy folytathatjuk a közös munkát.
 
Tekintse meg kézikönyvünket!
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook