Vissza
Sajtos, körtés melegszendvics szarvasgombával
1 körte

10-10 dg vegyes zsíros sajt ízlés szerint

szarvasgombás vaj (készíthető is)

 

só, bors

6-8 szelet kenyér

A szarvasgomba inkább fűszer, mint hagyományos gomba, felllelése sem egyszerű, ezért is olyan drága. A legmagasabb szintű gasztronómia alapanyaga.

 

Az alapanyagokat vékonyan felszeljük.

A kenyereket kicsit előpirítjuk, majf megkenük a szervasgombás vajkrémmel. (vaj, só, reszelt szarvasgomba)

Ráhelyezzük a körtét, a sajtokat és megsütük. Friss szarvasgomba szeletekkel fogysztjuk.

(Sajtos, körtés melegszendvics szarvasgombával)
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook