Vissza
Kacsamáj pirított vargányával
 1 db kacsamáj

2-3 vargányagomba

bacon szalonna

fokhagyma

só, bors

kakukkfű, rozmaring, majoranna

6-8 szelet kenyér

 Két közepes méretű vargányagombát fél centis csikokra vágunk majd forró kacsazsirba helyezzük egy előmelegitett serpenyőbe (2-3) vékonyraszelt bacon szalonnát es keves apróra vágott fokhagymát hozzáadunk Enyhe piríttás után hozzáadjuk a befűszerezett kacsamájat majd készre pirítjuk. Kacsamájat kb.3-4 centiméter vastagságra szeljük(a kissebb májat érdemes egészben) kakukkfűvel ,borsal,majorannával ízesítjük.
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook