Vissza
Gombás törpeharcsapörkölt kapros túróscsuszával
 10 dkg szalonna

10-15 dkg vargánya

10-15 dkg déli tökegomba

1 nagy fej hagyma

3 gerezd fokhagyma

60-70 dkg filézett törpeharcsa

só, bors, pirospaprika

túró, tejföl , kapor, tészta ízlés szerint

 Az apróra szelt szalonnát kicsit megpirítom, majd a szeletelt vargányával tovább folytatom. Mikor mindegyik megpirult, hozzá adom a hagymát, és megdinsztelem. Ezután mehetnek bele a fűszerek, miután ezekkel jól megkevertem, mehet bele a hal és a tőkegomba (ezt a gombát nem szabad pirítani, mert megkeseredik)

Kevés víz mehet hozzá, de számolni kell azzal, hogy a hal is vizet enged. Kb 15-20 perc alatt készre főzöm . Kapros túrós csúszával tálalom

(Gombás törpegharcsapörkölt kapros túróscsuszával)
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook