Vissza
Szilvás piskóta
25 dkg margarin,
25 dkg cukor,
4 db tojás,
1 cs sütőpor

25 dkg liszt,

30 dkg szilva,

2 tk fahéj, vaj, liszt

 A puha margarint és a cukrot összedolgozzuk, a tojásokat egyenként hozzáadjuk.

A sütőport és a lisztet elkeverjük, majd a tojásos keverékhez adjuk.

Vajjal kikent, kilisztezett, az alján sütőpapíros tepsibe öntjük, rárakjuk a felezett, kimagozott szilvát, és megszórjuk kristálycukor és fahéj keverékével. 180 fokon, kb. 50-60 percig sütjük. Tűpróba szükséges!

Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook