Vissza
Sült hagymásvér
 ½ l vér,

3-4 fej vöröshagyma,

só, bors,

1 ek étolaj

 A hagymát felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk. Felöntjük a vérrel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lassú tűzön főzzük a vért és közben fakanállal keveregetjük. Így egyenletesen megsül a vér, addig főzzük, amíg a vér állaga megfelelően darabos lesz.

 

A görzsönyi polgárőrök reggeli étele Iváncsik Gergő 270-szeres válogatott kézilabdázónkat is meggyőzte, aki évek óta tagja a böllérverseny zsűrijének.

Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook