Vissza
Balaton4 program
9. szolgáltató
Az akadálymentes vendégház és az új jurta szálláshely kellemes kikapcsoldást nyújt a Balaton partjától 4 km-re Felsőörsön.
Ideális két kisebb családnak, egy nagycsaládnak vagy kisebb baráti társaságnak is! Kisházunk egy két, és egy négy ágyas szobával, két fürdőszobával, egy teljesen felszerelt konyha-étkezővel, zárt parkolóval, játszótérrel várja Önöket!
A jurta négy személyes, légkondícionált, szabadtéri konyhával rendelkezik, zárt udvarban található!

2021-ben
A Vendégház:
Szállásunk két szobával rendelkezik melyek világosak, naposak és csendesek, mert a Vendégház családi házunk kertjének hátsó részében helyezkedik el. Mellettünk az óvoda ősfái biztosítják a zöldet, a madárfüttyöt és a nyári melegben a hűvöset. Van két barátságos kutyánk és két cicánk, 12 tyúkunk, így a hangulat meglehetősen falusias. A Veronika szoba két ágyas, akadálymentes fürdőszobával rendelkezik. A Margaréta szoba négy ágyas, külön fürdőszobával rendelkezik. A két szobát egy közös, konyha-étkező köti össze. Ágyneműt, törölközőt adunk, konyhánk teljesen felszerelt, mosógépünk is van. Wi-fi ingyenesen biztosított. TV nincs, tücsökzene van.:)
Szálláshelyünk füst-, és akadálymentes, baba- és családbarát! Egyszerre csak egy társaságnak vagy családnak adjuk ki a házat.

A Jurta:
Szeretettel várja vendégeit a 4 férőhellyel rendelkező légkondícionált és fűthető jurta, szabadtéri konyhával, egy konténerben kialakított wc-fürdővel, szabadtéri szolárzuhannyal, önálló kis udvarral és zárt parkolóval.
Hagyd a balatoni tömeget másra,a gyere hozzánk a jurtába!:)
Árak:



Szezonban: május 16-tól október 3-ig és ünnepnapokon (hosszú hétvégéken) a Vendégház ára 30.000 Ft/éj. Az ár 6 személyre vonatkozik életkortól függetlenül.

A nyári szezonon kívül 26.000 Ft/éj/ház. Lehetőség van szezonon és ünnepnapokon kívül csak az egyik szobát bérelni 2 vagy 3 fő részére. A nagyobb szoba ára (max.3 fő) 16.000 Ft, a kisebbik szoba ára (2 fő részére) 13.000 Ft.

A Jurta ára: 19.000 Ft/éj, május 16-tól október 4-ig.


Idegenforgalmi adó: 300Ft/fő / éj, 18 éves kor felett, 70 éves korig.

Elfogadjuk mindhárom Szép Kártyát, mindhárom zsebből.

2021-ben
Bárókerti Alkotóműhely - Nyitott fazekasműhely Felsőörsön
Fazekasmesterség kipróbálása felnőtteknek egyedül vagy kiscsoportban 2-3 órában 2000-3500 Ft/fő létszámtól függően
Anya-lánya, apa-fia kézműves agyagozós program 2-3 órában
8000 Ft/2 óra
10000 Ft/3 óra
Családi kézműves program 10000 Ft/család/2 óra
12000 Ft/család/3 óra (max. 2 felnőtt 1 gyermek, minden további gyermek +2000 Ft)

Kézműves hétvége- a szállás a szállásfoglalásnál megadott feltételekkel foglalható (egy család vagy baráti társaság részére)
A program tartalmaz 2x2 óra fazekas foglalkozást, prémium e-bike vagy kerékpár bérlést, nyári szezonon kívül.
Minimum 3 fővel foglalható 37.000 Ft/ fő + IFA

Lemondási feltételek
25 naptári napon kívül történő lemondás kötbérmentes.
20 napon belüli lemondásra az alábbi feltételek vonatkoznak:
– 25-20 naptári nap a kifizetett összeg 50%-a visszajár.
– 20-0 naptári nap a kifizetett összeg 100%-a nem kerül visszatérítésre.

A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook