Vissza
Valódi pihenést és kikapcsolódást nyújt a közelmúltban felújított és igényesen kialakított, Balatontól néhány száz méterre található Villa Nautica.
Az épületben összesen hét kiadó szoba van a teljes középső és az ahhoz csatlakozó felső szinten.
A felső szinten négy hangulatos szoba található, francágyas és külön ágyas is, olyan fürdőszobákkal, amelyekhez mosdó csatlakozik. Mindegyik szobában smart televízió van, fantasztikus látvány nyílik a Balatonra a tóra néző teraszról. A felső szint negyedik szobája tulajdonképpen egy önálló nagy apartman, melynek része a zuhanyzós fürdőszobán kívül egy tökéletesen felszerelt gyönyörű konyha is étkezőasztallal. A szoba a medencére, kertre, illetve a Balatonalmádit övező dombokra néz. A középső szinten két szoba található, ezek közül az egyik hálószoba francia ággyal van berendezve. Ezen a szinten van egy önálló nagyobb káddal és zuhanyzóval és bidével felszerelt fürdőszoba. A szint második szobája szintén franciaágyas. A középső szinten található egy gyönyörű televíziós nappali is, mely egy hatalmas, Balaton felé néző, stílusos kültéri bútorokkal felszerelt teraszra nyílik. A szoba ülőgarnitúrái multifunkcionálisak, egy mozdulattal ágyakká alakíthatóak, így ebben a helyiségben is alhat két vendég is akár.
A középső és felső szintet egy belső lépcsősor köti össze, ha a lépcsőház ajtajait nyitva hagyják, akkor tulajdonképpen egy légtérben tartózkodik minden vendég, szabadon közlekedhetnek a szintek, szobák, nappalik, konyhák, teraszok között.
A Villa Nauticában mindent összevetve tizenhatan férnek el, de 10-12 nyaralónak nagyon kellemes a villa. Az épület egészében jó minőségű WiFi fogható, egyes helyszíneken kábelen is lehet az internethez csatlakozni.
A középső szinten – amelynek étkezőjét, konyháját közösségi térként is lehet használni - Sound Bar audio rendszer van kiépítve, melyre akár okostelefonokról (vagy egyéb tárolóeszközökről) is küldhető zene bluetooth, vagy WiFi segítségével. A Sound Bar-t az udvarra, teraszra is kivihetik, ha kinti fürdés, grillezés, pihenés közben szeretnének zenét hallgatni.
Kérésre – külön díj ellenében – reggelit is felszolgálunk, ami kizárólag helyi termelőktől beszerzett, illetve helyben elkészített tartósítószer- és adalékanyag-mentes termékekből áll, figyelembe vesszük a speciális diétákat is. A Villa Nauticában kerékpárkölcsönző is működik, a Balaton körüli kerékpárút szinte a ház mellett, a főút túloldalán halad. Ismerjük a Balaton-part és környéke legjobb éttermeit, borászatait, delicatesse üzleteit, a legjobb cukrászdákat, segítünk programok összeállításában, sőt akár Budapesti, vagy környékbeli kirándulások szervezésében is tudunk segíteni. (Budapesten belvárosában van egy hasonló színvonalú, gyönyörű lakásunk, ahol 8-12 fő is megszállhat!)
A konyhák tökéletesen felszereltek; mindkét szinten a legújabb Nespresso kávéfőzőgépek vannak.
Lehetőség van grillezésre is; tökéletesen funkcionáló faszenes grillünk az udvaron a fedett nádfedeles pavilon-részen áll, de mozdítható, így akár az utcafronti lounge-teraszra is átvihető.
A kisgyerekek részére az udvaron uniós szabvány szerinti hinták és egy homokozót is kialakítottunk.
Fénymásolni, szkennelni, nyomtatni a recepción tudunk!
Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, a 2015. évi nyári szezonban már transzfert biztosítunk a strand és a villa között kisbuszunkkal minimális térítés ellenében, gyermekmegőrzést is vállalunk.
Megszervezzük a grill-party-t, beszerezzük a legfinomabb, legminőségibb alapanyagokat (akár tökéletes minőségű steak-eket, vagy friss, tengeri halakat is), előkészítjük a grill vacsorát: pácolunk, sütünk-főzünk.
Snack-étlapunk alapján egész nap rendelhetnek tőlünk a medence partján sütkérezve, vagy akár a szobában pihenve.
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook