Vissza
Minőség az érték, Katica Pékség!

Családias mediterrán hangulat, minőségi kézműves helyi termékek várják a Balaton keleti kapujának legszínvonalasabb üzletházában.

A Katica Pékség nemcsak egy termelő vállalkozás, egy mezőgazdasági termékeket feldolgozó cég, nem csak egy magyar termékeket, helyi termékeket előállító cég, hanem egy virágzó családi vállalkozás is.
A cég mindennapi működése szól hitről, bizalomról, elkötelezettségről, a minőségről, együttműködésről.
Az 1991 óta működtetett, 1993-ban megvásárolt elődcég struktúráját, technológiáját, üzletkörét áttekintve megállapítható volt, hogy szinte minden tevékenységi folyamatot újra kell szervezni, újra kell gondolni és felépíteni. A marketingmunka hiánya, a vevőkör és beszállítói kör nem megfelelő kezelése, a szezonális jelenségek okozta problémák voltak azok, melyekkel az új cégvezetésnek meg kellett birkóznia.
Elsődleges célkitűzés volt tehát, hogy a pékség a minőséggel, a vevőközpontúsággal a turisták kedvelt kereskedelmi egysége legyen. Az 1991-ben megvásárolt lepsényi pékséggel együttesen kezdték meg a kiváló alapanyagokból gyártott házias ízeket idéző kenyér és péktermékek gyártását.
A szakember alkalmazottak már több mint tizenöt-húsz éve dolgoznak itt, ami rendkívüli értékmérője a cégvezetés profizmusának. A pékség az első időkben ontotta a hagyományos termékeket. A cég kiépített egy 16 eladóegységből álló saját boltláncot, melyek lefedték a környéket jó minőségű pékáruval. Időközben a külföldi kiállításokon tapasztalt trendek felé fordult a társaság figyelme. A kilencvenes évek közepén az akkoriban slágernek számító diabetikus termékeket vezettek be a piacra. A „Magyar Kézműves Remek” címet viselő „hamuban sült kenyerünk” piacvezetővé vált.
A cégünk üzletpolitikájának alapja az egészséges, minőségi alapanyagok használata, így a beszállítók kiválasztásánál is ezzel az igényességgel járunk el. Palettánkon szerepelnek a hagyományos búzalisztből és rozslisztből készült termékek.
A vevőkörrel való személyes kapcsolattartás, a vevők igényeihez való folyamatos alkalmazkodás teszi lehetővé, hogy a gazdaságilag nehéz időkben is folyamatosan fejlesztjük mind tevékenységünket, mind humánkapacitásunkat. Partnereink a közvetlen vásárlók mellett Balaton parti, veszprémi és székesfehérvári szállodák, hotelek, éttermek, vendéglátó egységek, és közétkeztető intézmények.
Sokan csak azért kanyarodnak Balatonkenese irányába, hogy betérjenek hozzánk egy jó kávéra, finom süteményre, és magukkal vigyenek egyet a hamuban sült kenyerünkből, vagy a parasztkenyérből, az új fejlesztésű teljes kiőrlésű és magos termékeinkből.
A kezdeti 50 termékféleségünkkel szemben mára már bőven 400 különböző terméket készítünk vásárlóink legnagyobb megelégedésére.

Kóstolja meg Ön is a Katica pékség termékeit, térjen be hozzánk, üzletünk mellett a Katica center szolgáltatásai is az Ön kényelmét szolgálják.
Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk!

Központi mobil: +36-70/310-6296
Telefon: +36-88/574-800
Fax: +36-88/574-801
Email: info@katicapekseg.hu

www.katicapekseg.hu
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook