Vissza
Ragadja meg velünk a legmelegebb évszak szépségeit a Balaton északi partjának legelső településén, Balatonakarattyán. Szakadjon ki a városi nyüzsgésből a festői környezetben, hiszen felejthetetlen, életre szóló élmény az akarattyai magaspartról a naplementét végig nézni, vagy hosszan sétálni az árnyékos hársfák alatt. Ha kedve van, kerékpárral végigjárhatja a Balaton-partot, vagy a kellemes esti vacsora után szeretteivel, barátaival beszélgetésbe merülhetnek a hotel leanderekkel övezett kerthelyiségében. A környék is bővelkedik programlehetőségekben, legyen szó akár strandolásról, vitorlázásról, kerékpározásról, vagy éppen horgászatról.
Egész évben nyitva tartó szállodánkban Szép-kártyával is fizethet.
Jöjjön el hozzánk, és töltődjön fel a nyár energiáival, gazdagodjon valódi élményekkel.
A Hotel Vivien autópályán a fővárostól alig háromnegyed óra.
Szolgáltatások, amikkel várjuk: ingyenes parkolás, zárt játszótér, kellemes, virágos kert és konferenciaterem, szauna, illetve szolárium. Lehetőség van bográcsozni, vagy grillezni, színvonalas étterem, söröző várja a vendégeket, reggel pedig svédasztalon kínáljuk a finomabbnál finomabb falatokat. Nemcsak a közvetlen közelben, de a környező településeken is színvonalas programlehetőségek közül választhat, mint például a bob pálya, kalandpark, csónakázás, horgászat, vagy akár vadászat.
Elérhetőségeink:


Telefon: +36 88 584-950, +36 88 481-683
Mobil: +36 70 312-9119
Fax: +36 88 481-683
E-mail cím: hotelvivien@hotelvivien.hu
Honlap: www.hotelvivien.hu
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook